Special effects

Special effects kunnen een feest of evenement naar een hoger niveau tillen wanneer ze juist worden ingezet. Bij special effects komt het aan op de timing en op de betrouwbaarheid van de materialen.

Jeba Light werkt daarom met betrouwbare merken voor de apparatuur en complete pakketten zodat alles goed op elkaar is afgestemd.

Let op: Sommige special effects kunnen schade of verwondingen aanbrengen bij omstanders. Hiervoor dienen bepaalde veiligheidsregels in acht genomen te worden. Heeft u hier geen verstand van of bent u niet op de hoogte van de regels welke in acht genomen moeten worden. Besteed het dan uit aan een gespecialiseerd bedrijf.

WELKE SPECIAL EFFECTS KAN JEBA LIGHT U AANBIEDEN?


Confetti:

Handheld confetti shooters. Deze kunnen vanuit de hand worden afgeschoten. In vershillende kleuren vormen verkrijgbaar zoals hartjes, snippers, streamers.
Powershot confetti shooters. Deze worden vanuit een basisstation afgeschoten, d.m.v. een controller. Leverbaar in snipper en streamer variant en in lengtes van 28,40 en 80 cm (afhankelijk van de grootte van de ruimte).
Stadium shots. Dit zijn confetti kanonnen voor grote evenementen, welke los gevuld worden met confetti.


Rook/haze/mist:

Rookmachines o.a. Jem ZR44 rookmachines voor het creëren van de "witte" rookpluim op het podium. Verschillende maten beschikbaar zodat er altijd een juiste maat is voor de betreffende ruimte.
Verticale rookmachines. Dit is een goed alternatief voor Co2 effecten en een stuk goedkoper, zeker voor wat kleinere evenementen.
Hazers: Hiermee wordt een fijne nevel geproduceerd zodat lichtstralen beter zichtbaar zijn o.a. de Jem K1 en compact haze in de verhuur
Low fog machines: Hiermee wordt de rook zover afgekoeld dat deze lag boven de grond blijft hangen wat een "mystrieuze" sfeer geeft.


Co2 effecten:

Co2 shooters, hiermee kunnen in enkele seconden grote witte pluimen worden gemaakt.
Co2 gun met backpack. Hiermee kan iemand een draagbare Co2 gun meenemen en de witte pluimen maken.Handheld confetti shooters. Deze kunnen vanuit de hand worden afgeschoten. In vershillende kleuren vormen verkrijgbaar zoals hartjes, snippers, streamers.