Decoratie

Een evenement is niet geslaagd als de juiste decoratie ontbreekt. Zo doen bij een bruiloft witte ballonnen heel erg veel en zijn bloemen bij uitstek geschikt om een zakelijke bijeenkomst op te fleuren. Jeba Light verzorgd graag het complete concept omdat dan alles optimaal op elkaar kan worden afgestemd. Uiteraard hoort hier ook decoratie bij, dit is immers de "finishing touch" van het feest of evenement.

Jeba Light denkt graag mee in het creatieve process rondom de uitwerking van een evenement. Met decoratie is het mogelijk om iets unieks neer te zetten. Jeba Light maakt uiteraard ook gebruik van basis materialen om de prijs scherp te kunnen houden. Enkele van deze veel gebruikte materialen staan hieronder vermeld.

WAT KAN JEBA LIGHT OP DECORATIEF GEBIED BETEKENEN?


Textiel:

Backdrops: doeken welke aan trussconstructies worden gehangen om bepaalde elementen aan het zicht te ontrekken of een intiemere plek te creëren. Jeba light heeft o.a. zwarte en witte backdrops in verschillende maten beschikbaar.
Pipe and drape: Systeem om simple afscheidingen tussen stands, of verschillende ruimtes te maken in verschillende hoogtes. Beschikbaar in het zwart en wit en zowel in gladde als geplooide gordijnen. Tevens speciaal voor bruiloften zijn er de witte satijnen doeken beschikbaar.


Eye catchers:

Spiegelbollen in verschillende maten o.a. 30cm, 40cm, 50cm en 100cm doorsnede beschikbaar. Verder ook nog goude bollen van 30cm doorsnede.
Fakkels voor buiten of in bloemschalen te steken.
Aircones zijn verlichte zuilen (piramide of cilinder vorm) om bij ingangen te plaatsen of langs paden.


Bloemen:

Tafelschikkingen afhankelijk van het seizoen
Plantenzuilen om afscheidingen mee te maken.