« Nieuwe led beursverlichting

Gepubliceerd op 19-02-2020

Nieuw in de verhuur de Litecraft WashX.432 sw

Voor het aanlichten van grote oppervlakten in beursstands (vloer, wanden & banners) worden traditioneel nog steeds veel HQI lampen gebruikt. Deze lampen in de varianten van 150 en 400W hebben naast het stroomverbruik als nadeel dat ze een `opstarttijd` hebben om op temperatuur te komen en dat je voor elke andere kleurtemperatuur, fysiek er een andere lamp in moet doen.

De nieuwe Litecraft WashX.432 sw zorgt ervoor dat deze nadelen tot de verleden tijd behoren. Met de ingebouwde 2 kleuren leds is het mogelijk om met 1 lamp een kleurbereik te behalen van 3000K tot 6000K en dit middels DMX of manueel in te stellen.

Daarnaast is armatuur met een afmeting van slechts 37x12x23 cm en een gewicht van slecht 3,5kg ook nog eens een stuk compacter dan de meeste HQI lampen.

Met een afstraling van 120° graden is het zelfs mogelijk om op een korte afstand een groot oppervlak aan te lichten.

Elk armatuur is uitgevoerd met powercon True1 in/out en XLR5 in/out aansluitingen. En speciaal voor het gebruik van deze lampen beschikken voor over powercon True1 verlengkabels evenals combikabels (true1/XLR5) om het aansluiten nog sneller te maken. Deze bekabeling is bij te huren in  complete kits.

De eerste levering is inmiddels binnen, en komende tijd zullen de aantallen worden uitgebreid. Voor demo's, beschikbaarheid en prijsopgaves kunt u contact met ons opnemen.

litecraft-washx432-sw-1582117170.jpg