Pleinfeest

U kunt bij Jeba Light ook terecht voor grotere feesten. Zoals bijvoorbeeld pleinfeesten voor de gehele gemeente. Jeba Light kan hiervoor podiumwagens leveren welke in korte tijd opgebouwd kunnen worden tot een groot podium of trussconstructies in bijna alle denkbare vormen.

Voor het realiseren van deze evenementen maakt Jeba Light gebruik van algemeen geaccepteerde merken apparatuur en gekeurde materialen. Enkele merken waarmee wordt gewerkt zijn: Martin, Prolyte, VMB, Pioneer, Soundcraft, RCF, Shure & Avolites.

Jeba Light maakt voor deze evenementen technische tekeningen op maat en indien gewenst digitale renders vooraf. De uitwerkingen van deze tekeningen gebeurd aan de hand van de "riders" van de optredende artiesten zodat aan alle eisen wordt voldaan, en verrassingen worden vermeden. Hiervoor is het van crucial belang dat er een goede communicatie is tussen de opdrachtgever en Jeba Light. Hieruit volgend worden dan ook alle afspraken uitgewerkt op papier en besproken middels een afspraak.

Helaas is de trend na de start van de crisis in 2008 dat veel kleinere buitenevenementen worden gestopt omdat de financiële middelen niet meer toereikend zijn. Jeba Light is van mening dat bij een goede "open" communicatie en het tijdig beginnen met uitwerken van plannen veel problemen deels te voorkomen zijn.