Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenementen verzorgen vraagt om een andere benadering dan het verzorgen van feesten. Waar het bij feesten vooral gaat om flitsende lichtshows en luide muziek, draait het bij bedrijfsevenementen vaak juist om het creëren van een bepaalde sfeer. Bijvoorbeeld een infomele sfeer voor een netwerkborrel of een zakelijke sfeer bij een presentatie of productlancering.

Voor bedrijfsevenementen zijn geen standaardshows. Elk bedrijf of organisatie heeft andere wensen en eisen waardoor Jeba Light voor elk evenement een maatwerk plan uitwerkt. Een bedrijfsevenement moet immers onthouden worden, of het nu gaat om een jubileum, productlancering of personeelsfeest.

Jeba Light heeft met een eigen verhuurvoorraad audiovisuele apparatuur en luxe eventmeubels. Hierdoor is Jeba Light in staat om het maximale uit deze combinatie te halen.

Bij Jeba Light is het mogelijk om binnen elk budget een evenement te organiseren. Gezien het feit dat bedrijfsevenementen altijd maatwerk opdrachten zijn, maakt Jeba Light graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek